Min. 30 betalende gæster Obligatorisk lokaleomkostning betales altid på kr. 4.200, - Lokalet er til rådighed enten fra kl. 1130 til 1700 eller fra kl. 1800 til aftalt sluttidspunkt eller som heldagsarrangement max. 80 gæster, Betjening, opdækning & rengøring Duge, servietter & enkelt buket i vaser Isvand, friskbagt brød & kærnemælkssmør på bordene
Frokostkonfirmationer kan senest afsluttes kl. 1700 – eller efter særskilt aftale
Aftenkonfirmationer kan tidligst starte kl. 1800 – eller efter særskilt aftale
Heldagskonfirmationer kan starte fra kl. 1200 – eller efter særskilt aftale
Kan senest afsluttes kl. 1700
Opsat som buffet efter middagen
3 pr. gæst
aftales efter sæson & ønsker
aftales efter sæson & ønsker
(Aparol, Mimosa mv.)
(service charge)
Inkl. stativ og mikrofon efter ønske
Forlængelse af aftalte tider kan visse dage ikke lade sig gøre, grundet andre arrangementer & bookinger.
Bevilling til kl. 0500
Forlængelse af aftalte tider kan visse dage ikke lade sig gøre, grundet andre arrangementer & bookinger.
Dampet torsk med rødbede/kartoffel puré,
syltede perleløg, kartoffelchips & skummende torskebisque,
fennikel salat, dild & klorofyl olie
Rimmet laks i mosaik af dild
med citron gel & dild mayo, frisk syltet agurk & spæd krydderurtesalat
Gulfinnet tun i mosaik af sesam,
avokado, chili mayo &
hvid misodressing med
små salater & puffet rispapir
Cremet jomfruhummersuppe
med stegt jomfruhummerhale,
rimmet kammusling, dild & purløg,
Stegt helleflynder
med skummede bisque,
jordskokke puré, chips & karse
Skåret oksetatar rørt med skalotteløg, purløg, kapers,
citron & olivenolie,
hertil Carl Johan mayo,
frissé & krydderurtesalat,
sprøde chips
Røget andebryst
med syltet rødløg & sæsonens grønt, rygeostcreme & spæde salater
Citrus marineret avokado med citron gel & dild mayo, frisk syltet agurk & spæd krydderurtesalat
Ballotine af unghane med Serano skinke, citron, urter, hvidløg & sæsonens grøntsager
Serveres med pommes fondant & cremet veloutésauce
Rosa stegt kalvefilet med sæsonens smør sauterede grøntsager, pure, pommes anna & kalveskysauce
Helstegt filet af kvie med pommes fondant, saltbagt selleri, pastinak, selleripuré, sæsonens grønt, timian & rødvinssauce
Helstegt oksemørbrad med pommes Anna, sæsonens grøntsager, stegte svampe & cremet trøffelsauce
Indbagt oksemørbrad butterdej med spinat, champignon & Serano skinke
Serveres med sæsonens grønt, pommes fondant & sauce bordelaise & bearnaise
+ kr. 50,- pr. kuvert
Rosa stegt lammeculotte med pommes a la cremé, citrontimian, rosmarin & hvidløg, bagte skalotteløg, sæsonens grønt & lammeskysauce
Stegt helleflynder
med pommes anna, sæsonens grønt, gulerod, persillerod, persillepuré, kartoffelchips & cremet helleflyndersauce
Lun fransk æbletærte med butterdej, karamel & æbler
Hertil vaniljeiscreme
Kraftig chokolademoussekage med kakaopulver, hertil karamelfudge, syltede blommer & vaniljeiscreme
Vores version af Baked Alaska,
Mango, passionfrugt, hvidchokolade, kage & kiksebund, brændt marengs,
hertil mangosorbet & sprød tvil
Mørdejstærte (portions) med skovbær parfait med vanilje & sæsonens friske bær,
broken gel & sprød tvil
Chokolade coulant med valnød
Hvidchokolade pannacotta
Skovbær parfait med vanilje
Sæsonens friske el. syltede bær/frugt
Køkkenets valg af sorbet/iscreme
Sprød tvil & coulis
Chokolade coulant med valnød,
70% chokolade pannacotta,
Saltkaramel & nøddecrumble, hertil vaniljeiscreme
Osteanretning aftales individuelt,
serveres altid med køkkenets udvalg af garniture, knækbrød, sødt & salt
Børnemenuer aftales altid individuelt
Opsættes altid på buffet,
med brød og tilbehør
Der tages forbehold for ændringer i forhold til dagens
levering.
Ved allergener, spørg venligst personalet.
Stort udvalg af friskbagt brød, grovbrød, mini tærter, wienerbrød & croissanter
Skyr, frugtsalat & müsli med nødder samt lynghonning & sirup
Brunch pandekager med ahornsirup & nutella
Rigtig røræg med ketchup
Sprødstegt bacon & slagterens brunchpølser
3 slags kødpålæg med tilbehør
Mellemlagret ost & marmelade
Udvalg af Danske håndværker oste med knækbrød & tilbehør
Rimmet laks med rygeost & syltede rødløg
Lun leverpostej med svampe
Forslag til tilvalg:
Håndpillede rejer med æg, mayo & karse
Lune fiskefileter med remoulade & citron
Avokadosalat med agurk, rødløg & edamame
Cherry tomatsalat, med feta, oliven & rødløg
Øvrige ønsker kan imødekommes
Udvalg af friskbagt brød, rugbrød & smør
Christiansø Kryddersild med kapers og rødløg
Rørt karrysild med æble & dild
Smilende æg med håndpillede rejer & mayonaise
Rimmet laks med rygeost & syltede rødløg
Røget laks med asparges & tangsalat
Lune fiskefileter med remoulade & citron
Lune fiskefrikadeller med remoualde
Hønsesalat med bacon
Lun leverpostej med svampe
Lune frikadeller med surt
Roastbeef med pickles & ristede løg
Mørbradbøf med svampe a la creme
Diverse oste med salt og sødt
Fremsendes umiddelbart efter reservationen for underskrift og betaling af reservationsgebyr,
Som skal ske inden 8 dage og først herefter er aftalen endelig.
Ca. 1-2 måneder før arrangementet, er gæsten,
forpligtet til at kontakte restauranten for aftale om møde, hvor menu, detaljer m.m. aftales.
Underskrevet genpart sendes til Hestkøbgaard, Hestkøb Vænge 4, 3460 Birkerød
eller scannes og sendes på mail. kontakt@hkgaard.dk
Ved indgåelse af reservationsaftaler betales et reservationsgebyr svarende til kr. 100, kr. 200 eller 300 kr. pr. bestilt gæst, alt efter omfang.
Fristen for indbetaling af reservationsgebyr er inden 8 dage efter modtagelse af fremsendte faktura.
Gebyret fratrækkes endelig regning og refunderes kun ved rettidig afbestilling.
Restbeløbet indbetales senest 5 dage før afholdelse af arrangement eller efter skriftlig aftale.
Eventuelle tilkøb eller ikke aftalt forbrug på dagen, skal afregnes kontant eller via dankort på dagen.
Indtil 180 dage før arrangementet kan det afbestilles rettidigt.
Fra 30 til 6 dage før arrangement kræves godtgørelse på 50 % for de afbestilte ydelser.
Fra 5-1 døgn før arrangementet kræves godtgørelse på 75% for de afbestilte ydelser.
På selve dagen kræves godtgørelse på 100% for de afbestilte ydelser.
Eventuelle indsigelser skal angives under selve arrangementet.
For yderligere informationer, se venligst på HORESTA´s hjemmeside. KLIK HER
Café & Bistro
11:15-20:00
(Køkkenet lukker 30 min før)
Konferencer
Fra kl. 08:00
Selskaber
Til kl. 05:00