Min. 30 betalende gæster Obligatorisk lokaleomkostning betales altid på kr. 4.200,- Lokalet er til rådighed fra kl. 1800 til aftalt sluttidspunkt – max. 80 gæster Betjening, opdækning & rengøring Duge, servietter & enkelt buket i vaser Isvand, friskbagt brød & kærnemælkssmør på bordene
Opsat som buffet efter middagen
3 pr. gæst
aftales efter sæson & ønsker
aftales efter sæson & ønsker
(Aparol, Mimosa mv.)
(service charge)
Inkl. stativ og mikrofon efter ønske
Forlængelse af aftalte tider kan visse dage ikke lade sig gøre, grundet andre arrangementer & bookinger.
Bevilling til kl. 0500
Forlængelse af aftalte tider kan visse dage ikke lade sig gøre, grundet andre arrangementer & bookinger. Bevilling til kl. 0500
På smørristet sprød toast med creme fraiche 48%, frissé salat & kørvel, serveres med let muslingeskum
Jomfruhummer suppe med stegte kammuslinger, grøn olie & sæsonens urter & spæde salater
Rimmet laks i mosiak af dild med dild mayonnaise & citron gel, frisk syltet agurk & spæde salater
Stegt helleflynder med skummede bisque, sæsonens grønt, pure, karse & chips
Tun Tataki med sprøde tapiokachips, sesam/yuzo marineret avokado, chilimayo, misodressing & små spæde salater
Hvide & grønne asparges med håndpillede rejer i citrusmarinade, krydderurtesalat & sauce mousseline
Stegt pighvar med spinat, sæsonens grønt, sprød butterdej & hummerbearnaise med brud af hummer & estragon
+kr. 75 pr. kuvert
Dampet torskeryg, serveret i egen skummende bisque, persille olie & sprød pancetta
Rørt oksetatar med Carl Johan mayonnaise, Carl Johan chips, syltede bøgehatte & blomsterkarse
Gratineret gedeost på bund af sprøde salater, tomat, oliven & balsamico glace
sesam/yuzo marineret avokado, frisksyltet agurk, misodressing & små spæde salater
Rosa stegt kalvefilet med sæsonens smør sauterede grøntsager, pure, pommes anna & kalveskysauce
Ballotine af unghane med Serano skinke, citron, urter, hvidløg & sæsonens grøntsager
Serveres med pommes fondant & cremet veloutésauce
Helstegt oksehøjreb med pommes fondant, sæsonens grøntsager, timian, bagte løg & rødvinssauce
Helstegt oksemørbrad med pommes Anna, sæsonens grøntsager, stegte svampe & cremet trøffelsauce
+ kr. 35 pr. kuvert
Lammeculotte med rosmarin & hvidløg, syltet tomat, spæde grøntsager, stegte små kartofler & lammeskysauce
Rosa stegt krondyrsfilet med pommes Anna, sæsonens grøntsager/rodfrugter, serveres med kraftig rødvinssauce
+ kr. 35.- pr. kuvert
Indbagt oksemørbrad butterdej med spinat, champignon & Serano skinke
Serveres med sæsonens grønt, pommes fondant & sauce bordelaise & bearnaise
+ kr. 125,- pr. kuvert
Nye kartofler i persille & smør
Kartoffelkompot med citron & purløg
Pommes anna med timian & skalotteløg
Kartoffel puré & chips
Pommes fondant
Pommes frites
Sauce bearnaise + 25.-
Cremet trøffelsauce + 25.-
Rødvinssauce + 25.-
Pommes frites + 25,-
Nye kartofler i persille & smør + 25.-
Kartoffel puré & chips + 25.-
Ekstra af sæsons grønt + 25.-
Grøn salat m/ vinagrette + 25,-
Hvidchokolade panna cotta med passionsfrugt & vanilje, coulis, vaniljesyltet mango, sprød tuiles & mango sorbet
Gateau Marcel chokoladekage af 70% valrhona chokolade med kakao, guld & salt karamel, sæsonens friske bær/frugter & sorbet is
Mazarinbund med sprøde mandelflager, vaniljecreme, sæsonens friske bær, broken gel, mørk chokolade, vaniljeis & sprød tuiles
Lys chokolademousse med hasselnød kagebund, nougatcreme, nøddecrumble & vaniljeis
Vanilje panna cotta med jordbær & rabarber, marengs jordbær gel, sprød tuiles & sorbet is
Mini lemon pie med marengs, chokoladekage med topping, hvidchokolade panna cotta, vaniljesyltet frugt/bær &
køkkenets valg af sorbet eller iscreme
Oste fra nær & fjern med køkkenets sødt, salt og sprødt.
Børnemenuer aftales altid individuelt
Fiskefilet
Nuggets
Frikadeller
Burger m. fritter
Bolognese
Børnemenuer aftales altid individuelt
Opsættes altid på buffet,
med brød og tilbehør
Der tages forbehold for ændringer i forhold til dagens
levering.
Ved allergener, spørg venligst personalet.
Fremsendes umiddelbart efter reservationen for underskrift og betaling af reservationsgebyr,
Som skal ske inden 8 dage og først herefter er aftalen endelig.
Ca. 1-2 måneder før arrangementet, er gæsten,
forpligtet til at kontakte restauranten for aftale om møde, hvor menu, detaljer m.m. aftales.
Underskrevet genpart sendes til Hestkøbgaard, Hestkøb Vænge 4, 3460 Birkerød
eller scannes og sendes på mail. kontakt@hkgaard.dk
Ved indgåelse af reservationsaftaler betales et reservationsgebyr svarende til kr. 100, kr. 200 eller 300 kr. pr. bestilt gæst, alt efter omfang.
Fristen for indbetaling af reservationsgebyr er inden 8 dage efter modtagelse af fremsendte faktura.
Gebyret fratrækkes endelig regning og refunderes kun ved rettidig afbestilling.
Restbeløbet indbetales senest 5 dage før afholdelse af arrangement eller efter skriftlig aftale.
Eventuelle tilkøb eller ikke aftalt forbrug på dagen, skal afregnes kontant eller via dankort på dagen.
Indtil 180 dage før arrangementet kan det afbestilles rettidigt.
Fra 30 til 6 dage før arrangement kræves godtgørelse på 50 % for de afbestilte ydelser.
Fra 5-1 døgn før arrangementet kræves godtgørelse på 75% for de afbestilte ydelser.
På selve dagen kræves godtgørelse på 100% for de afbestilte ydelser.
Eventuelle indsigelser skal angives under selve arrangementet.
For yderligere informationer, se venligst på HORESTA´s hjemmeside. KLIK HER
Café & Bistro
11:15-20:00
(Køkkenet lukker 30 min før)
Konferencer
Fra kl. 08:00
Selskaber
Til kl. 05:00